Gode billeder sælger

Står du og skal have taget professionelle pressebilleder eller billeder til markedsføring, er vi hos Kolding Foto dit helt rette valg. Vi har gennem årene hjulpet flere forskellige virksomheder, profiler og brands med at tage billeder til deres markedsføringskampagner. Vi kan både hjælpe med billeder til sociale medier, til blade, magasiner, aviser eller hvis du skal lancere et nyt produkt eller koncept for din virksomhed. 

Hos Kolding Fotografi har du mulighed for at få taget professionelle stilrene billeder, der enten er helt klassiske eller du kan vælge at få taget utraditionelle billeder, hvor vi benytter os af nye, kreative metoder til at forstærke dit budskab på.

BILLEDER TIL WEBSHOPS

Når der skal tages billeder til en produktlancering, ny tøjkollektion, jeres webshops og markedsføring af et nyt team eller en vigtig begivenhed for din virksomhed er det klart en fordel, at du forinden har overvejet, hvad billedet skal have af formål, hvad det skal være for en fortælling eller budskab, samt hvilken målgruppe du ønsker at henvende dig til.

Gennem årene har vi gjort os en masse erfaringer gennem de forskellige cases, hvorfor vi har en del viden og knowhow omkring de virkemidler, der har en særlig god effekt. Det giver os derfor også mulighed for at vise dig en del af vores tidligere arbejde og referencer, så du kan finde inspiration til, hvordan dine billeder skal ende med at se ud.

BILLEDER TIL BRANDING

Er du i en situation, hvor du kunne bruge en professionel samarbejdspartner at sparre med i forhold til billeder til din markedsføring, så tilbyder Kolding Fotografi gratis råd og vidensdeling. Hvis du har spørgsmål til nogle af de muligheder, vi kan tilbyde eller en specifik forespørgsel, skal du endelig ikke holde igen med at kontakte os. Vi stiller glædeligt op til et uforpligtende møde, hvor vi lytter til dine ønsker og behov.

Unikke billeder markedsføring

Vi har gennem årene udviklet et samarbejde gennem hele landet med nogle af de mest attraktive lokationer og områder, der giver nogle unikke billeder til din markedsføring. Det betyder dermed også, at vi kan være din løsning for at få adgang til både de mest populære lokationer og skjulte perler rundt omkring i landet. Vi starter som regel med at sætte os ind i de ønsker og forventninger, du har for dine billeder, hvorefter vi præsenterer forskellige løsningsmuligheder for dig.

Du skal være velkommen til at kontakte mig direkte pr. telefon på +45 42679011 eller sende mig en mail på mail@fotografkolding.net, hvis du har spørgsmål eller en uforpligtende forespørgsel. Jeg bestræber mig på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

indhold