I det idylliske Vejen, der ligger tæt på min hjemby: Kolding, en skøn idyllisk by med åbne landskaber. Jeg fik ideen at Vejen by måske kunne bruge en passioneret kreativ fotograf til familiebilleder. Jeg besluttede mig for at skrive denne artikel og se om 6600 Vejen er med på ideen.

Som passioneret familiefotograf er jeg ikke bare endnu en person med et kamera. Jeg vil gerne fortælle en historie med mine billeder. Jeg vil skabe livsglade og uvurderlige minder, så mine kunder får familiebilleder, de vil elske at hive frem fra fotoalbummet om mange år og mindes den gode tid.

En Dag med familiefotografen i Vejen

For at forstå den “magi” der ofte opstår når jeg arbejder med familiefotografering i Vejen. Så handler min fotosessions med familier ofte om at sikre alle slapper af foran kameraet og hygger sig. Dette er især vigtig når det kommer til fotografering af mindre børn. Jeg plejer at sige man sjældent har et barns fulde opmærksomhed under fotograferingen i mere end 20 minutter.

Da vi blev placeret foran linsen, forvandlede fotografen vores dag med masser af varme og professionalisme. En almindelig fotografering blev pludselig til en begivenhed, der fejrede kærligheden og samhørigheden i vores familie og vi har fået det smukkeste minder fra den dag.

Familien Eriksen, 6600 Vejen

Læs mere om Familie fotodag her

Efter fotograferingen er det billedbehandlingen

Efter fotosessionen kører jeg hjem og laver backup af billederne, så minderne ikke forsvinder nogensteder. Derfra starter jeg selve billedbehandlingen af familie billederne.

Jeg fokuserer på at udvælge de billeder hvor man fornemmer den største glød, varme og selvfølgelig smil fra dagen. Jeg vil have de stærkeste familiehistorier foreviget. Derfor er billedbehandlingen vigtig. For her har jeg mulighed for at ligge nogle filtre på billederne, der giver billederne et lidt mere “film look”.

Efterbehandlingen “hiver” billederne lidt ud af den “hverdagsagtige” stemning billederne ofte ender i, da lyset i Danmark ofte er lidt “fladt”.

Billedbehandlingen hæver det fotografiske udtryk op til et niveu, hvor alle bare står flot og skarpt når jeg præsenterer familien for det færdige resultat.

Efter fotograferingen er det billedbehandlingen

Tid er vigtig for alle – det er minderne også

Jeg ser mig gerne som Vejens nye og kreative familiefotograf. Vil i have de her billeder hvor jeg får lov til at “lege” historiefortæller og vidne fange nogle dyrebare øjeblikke af dig og din familie, så kontakt mig ovenover via mit telefonnummer eller kontaktformularen.

Hvis i viser mig tilliden til at fotografere jeres dyrebare familie minder, så vil jeg give alt jeg har lært inden for fotografering og bevæbnet med mit kamera drage en tur ud i naturen et sted i 6600 Vejen og fange nogle gode minder fra en hyggelig stund i naturen, på stranden eller jeres egen have. Lad os skabe lidt “magi” i hverdagen.

Familie billeder er en fantastisk gaveidé til både jul og fødselsdage

Familie billeder er en fantastisk gaveidé til både jul og fødselsdage

Jeg ved mange ønsker at bruge de billeder jeg fotograferer at familierne til både julegave, sølvbryllup eller fødselsdagsgaver. En mere personlig gave findes vel ikke.

Det er bare sådan når man skal samle flere personer eller familier til en given dato, at så kan det give lidt koordineringsmæssige udfordringer at finde datoer hvor alle kan. Jeg anbefaler at i kontakter mig i god tid. Jeg har selv en travl kalender og kan sjældent springe til med alt for kort varsel.

Hvad med at give et gavekort til en familiefotografering?

Hvad med at give et gavekort til en familiefotografering?

Hvad med at give et gavekort til en familiefotografering? Det smarte ved at vælge et gavekort til en fotografering af familien, er at det giver muligheden for at dem man ønsker at give familiebilledet til, også selv kan deltage i fotograferingen og derved blive foreviget sammen med familien.

Her kan i læse mere om vores gavekort til familiefotografering i Vejen, Kolding og resten af Trekantsområdet.

Jeg glæder mig til at møde dig og din familie i Vejen. Lad os lave noget flot familie fotografi.

Læs mere om fotografen her

indhold