bryllupsfoto Horsens og Østjylland
brud Horsens
bryllupsfotografering Horsens
bryllupsfotos i Horsens

Kolding Rådhus bryllup

Kreativ Fotograf i Kolding

Fotograf bryllup i Kolding til rådhus bryllup. Vælger i at blive viet i den fantastiske byrådssal, får i nogle helt utrolig smukke billeder fra de historiske lokaler på rådhuset i Kolding C. Som fotograf har vi mange kreative ideer til unikke bryllupsbilleder i Trekantsområdet. Gør jer selv en tjeneste og brug lidt tid på at tjekke vores gallerier her på siden.

Et borgerligt bryllup

Et borgerligt bryllup både på rådhuset men også uden for disse rammer, kan skabes akkurat ligeså smukt som et kirkebryllup. Det handler blot om i som brudepar lægger sjæl i planlægningen af brylluppet. en borgerlig vielse tager ikke meget mere end små 20 minutter og i har derfor mere til rådighed, end ved et formelt kirkebryllup.

Moderne men afslappet Rådhusbryllup – Borgerligt bryllup

Vi fotograferer altid smukke og moderne billeder fra jeres rådhusbryllup / borgerlige bryllup i Kolding og resten af Trekantsområdet. Så snart i har besluttet jer for vielse på Kolding Rådhus, bør i kontakte jeres ønskede feststed, bryllupsfotograf, får prøvet brudekjolen og kigget på vielsesringe. Når I skal giftes, skal I søge digitalt om det ved at udfylde en ægteskabserklæring fra Kolding Kommune.

 

bryllupsfotografi

Bryllupsbilleder Kolding

bryllupsbilledet

Borgerlig vielse fotograf

På Rådhuset bliver man gift og i kirken bliver man viet. Vælger i en borgerlig vielse kan den foregå mange steder idag. Det kan være et offentligt sted, som Kolding rådhuset. Det kan også foregå i naturen eller sågar i udlandet, men de fleste danskere benytter sig af et klassisk er et Rådhusbryllup. 

Bryllupsceremonien på rådhuset bliver udført af en embedsmand (sjældne tilfælde borgmesteren). Ceremonien kan tage mellem ti minutter og et kvarter, hvor der bliver læst en standardiseret vielsestekst op.

Vielsen skal overværes af to vidner, men har man igen med selv, kan de oftes findes på rådhuset.

Landsdækkende bryllupsfotografering

Kan i lide de bryllupsfotos i ser, og vil i gerne have fotograferet jeres bryllup ved os, så kommer vi gerne i hele landet og laver bryllupsfotografering. Vi laver både halvdagsfotografering og heldagsfotografering ved bryllupper. Vi kan planlægge selve jeres store dag, fuldstændig som i måtte ønske det. Skriv til os og hør nærmere. Vores billedeinspiration finder vi på nettet og vi er især glade for stilen hos disse fotografer:

Kontakt

Skriv til os her

Kontakt

Fotografen

6000 Kolding

Tlf: +45 42679011

indhold