Erhvervsfotograf Kolding

Billeder til erhverv i Kolding

Branding og fotografier til erhverv i Kolding. Vi tager ekstraordinær gode billeder af din virksomhed og de ansatte. Vi kan levere lige præcis de billeder, i skal bruge fra virksomheden. Vi skyder mange billeder og i får derfor mange billeder at vælge imellem, som i kan benytte efterfølgende på De sociale medier og hjemmesiden. Vi samarbejder med Erhverv Kolding.

Uddannet fotograf

Der er rigtig mange “fotografer” i Kolding og resten af Trekantsområdet, der køber et godt kamera, melder sig ind i den lokale fotoklub og kalder sig derefter professionel fotograf. Der er en grund til at en fotografisk uddannelse tager 4 år at gennemføre. Kvalitetsbilleder kommer ikke af sig selv. Det kræver stor fototeknisk indsigt og mange års erfaring. Derfor lader vi også bare billederne tale her på vores hjemmeside. Vi er sikre på at kompetente folk kan se forskellen.

Erhverv i Kolding

Vi laver hver uge professionelle billeder af Koldings erhvervsliv. Vi har opgaver for Kolding Havn, Kolding Ugeavis og mange andre spændende erhverv i Kolding og resten af trekantsområdet. Som Danmarks syvende største by er Kolding jo en by med masser af aktivitet og vi elsker at arbejde med erhvervsfotografering i byen. Skriv til os og hør mere om hvad vi kan gøre for jer.

Fotograf Lone Brand

Tlf: +45 42679011

Kontakt

3 + 1 =

indhold