Erhvervsfotograf – nye billeder ?

Erhvervsfotograf til virksomhedsprofil fotografering

Erhvervsfotograf til fotografering af erhvervsfotos til hjemmesider, kataloger, internettet, facebook promovering etc. Vi laver det hele. Vi har en reklamefotografisk tilgang til billederne, krydret med fotojournalistikken. Dette sikre jer flotte og kreative vinkler, samt teknisk flotte fotos til jeres hjemmesider, tryksager etc. Vi kommer gerne ud i jeres virksomhed i Kolding eller omegn og laver profil billederne af de ansatte eller direktionen eller en dokumentarisk dag af virksomheden.

Find inspiration til erhvervsportrætter i Kolding her.

erhvervsfoto fra kolding firma fotografering kolding erhvervsfoto ved kolding firma  interiør foto kolding fotograf erhverv kolding arbejde kolding foto fotograf møde kolding

Medarbejderportrætter

På jeres “om os” side, vil man altid forvente at se lidt mere om virksomhedens ansatte og dennes personlige profil. Her er det utrolig vigtig for virksomhedens image, at dit portræt og dine medarbejderes portrætter ser professionelle ud, for at sende et seriøst signal fra jeres side. Så jeres profil fremstår både unik og prof.

Sort / Hvide erhvervsportrætter kan også noget.

Vi medbringer derfor altid transportabelt studie med lys og baggrunde, så vi kan lave lige præcis den type portrætter i gerne vil have til enten hjemmesiden, kataloger, brochure osv.

Medarbejderportrætter koldingMedarbejderfoto kolding foto portræt firma kolding chef portrætfoto kolding direktør foto Kolding  Medarbejderportrætfoto kolding

Fotografering af og i virksomheden

Vi laver også interiør og eksteriør fotografering af selve virksomheden, så billederne på jeres hjemmesider udstråler i er seriøse omkring jeres forretning og gerne vil vise jeres firma frem for nuværende og kommende kunder. Idag er de fleste mennesker aktive på nettet, og det har derfor aldrig været vigtigere med flotte repræsentative billeder på hjemmesiderne. Skriv Kolding fotografi her på siden, og hør mere om erhversfotografering i og omkring Kolding.

fotografering af ansatte kolding dokumentar foto kolding firma foto kolding

Dokumentarisk fotodækning af Events og housewarming etc

Skal i holde et event eller en housewarming for nogle kunder eller forretningsforbindelser og vil i gerne efterfølgende vise omverden jeres event eller nye tiltag, så overvej da en professionel erhvervsfotograf til opgaven. Vi laver altid masser af billeder og sikrer os i får det hele med.

Dokumentarisk fotodækning af Events og housewarming etc kolding hans engel kolding Events og housewarming kolding event kolding seminar foto kolding event detalje foto kolding kursus foto kolding billeder fra seminar kolding foredrag kolding foto tale kolding netværk kolding webinar kolding koldingfjord seminar foto

Miljø og On-location billeder

I vil med garanti gerne vise jeres flotte virksomhed frem på jeres spændende hjemmeside eller i en reklame for virksomheden, sørg derfor det bliver gjort på en ordentlig måde. Vi “opsætter” nogle situationer, hvor jeres medarbejdere og omgivelser fremstår reelle og ærlige.

Miljø og On-location billeder kolding gruppemøde christiansborg

Vi laver også Pack Shots og produktfotografering

Hvis i står med de flotteste produkter med den smukkeste indpakning, er det selvfølgelig vigtig at få vist disse frem for jeres kunder og potentielle kunder, og det gøres altså bedst med professionelle pack shots og produktfotos. Varen kommer bare mere til sin ret, når billederne er lavet ordentlig. Kontakt os og hør mere om event fotografering og erhvervsfotografi hos os.

Tilbage til Kolding fotografi her.

packshot kolding produktfoto kolding