Familiefotograf Kolding

Familiefotografering i Trekantsområdet

Familiefotografering handler om at forevige den altid eksisterende kærlighed der er mellem familiemedlemmer. Især mellem forældre og børn. Vi fokuserer på at fange jeres nærhed. Billeder af familien sammen og helt tæt på. Jeres familiebilleder sikre jer minder hvor I er helt tæt sammen. Det er de bedste minder ved en kreativ familie fotografering. Et familieportræt fastholder minder i smukke og enkle billeder. 

Fotografering af familier

Familiefotografering

Familiebilleder er noget af det vi elsker at lave mest. Ofte fordi der altid er en hyggelig og afslappet atmosfære. Tit tager familien fri en hverdag eller en dag i weekenden og booker så en fotograf til at lave billeder af både børnene, bedsteforældre og de voksne sammen i forskellige konstallationer. Det er en genial gaveidé til fødselsdage, julen eller sølv og guldbryllupper med et god familieportræt af generationerne. Pas på med at trække familiefotograferingen for længe. En dag er en af dem vi elsker måske her ikke mere, og så det for sent.

Familien i centrum

Familieportrætter

Familieportrætter er blevet rigtig populære over de sidste 5-10 år i Trekantsområdet. Vi laver hvert år flere og flere gruppebilleder af både store og små familier. Enten ude i naturen eller i vores fotostudie i Kolding Centrum. Vi har stor erfaring med både børnefotografering, portrætfotografering og selvfølgelig familiefotografi. Book en fotosession ved fotograferne i Kolding når i har fundet et par datoer, der passer hele familien fra både nær og fjern.

Fotograf Lone Brand

Tlf: +45 42679011

Kontakt

2 + 14 =

indhold