Familie og Gruppe

Familie- og gruppe billeder – den perfekte gaveidé

Rigtig mange får lavet et billede af hele familien, med forældre, søskende, bedsteforældre, klassekamerater, fodboldvennerne eller nogle helt andre. Kun fantasien sætter grænser for Jeres gruppebillede.

Familie og Gruppe foto kolding  billede af hele familien kolding familiefoto kolding familiefotografering kolding familie portrætter kolding kolding familie portræt glæde familie foto kolding julekort foto kolding gruppebillede kolding familiefoto gravid med børn kolding nyfødt med familie foto kolding udendørs familiefoto kolding familiefoto fotostudio kolding familiebilleder i hjemmet kolding kærlige familiefotos kolding familiefotografen kolding studio billeder familie kolding

Ikke flere kedelige gruppebilleder

Et gruppebillede behøver bestemt ikke være kedeligt. Vi kan lave det på mange forskellige måder, og det kan fx være en god idé at lave billedet udenfor, hvor der er bedre mulig for at bruge lokationen til at skabe dynamik i billedet, så det ikke bliver så traditionelt som de gruppebilleder, vi kender fra fx skolefotografering.

Det kan være, at I kender et sted, hvor I har tilknytning til det –   Jeres lokalområde – eller på anden måde har kontakt til. Vi hjælper Jer gerne med at finde den helt rigtige lokation for Jeres familiebillede.

Familiefoto – en sjov begivenhed for familien

Fotografering af familien får som regel smilene frem hos alle, og vi gør meget ud af, at fotografering skal være en sjov og god oplevelse for alle.

Fotografering af jeres familie eller en gruppe

Fotografering af grupper af mennesker eller familiefotos, kan gøres stort set hvor i ønsker det i og omkring Kolding. Vi fotograferer alle slags grupper, om det er store kor fotos, bands, firma grupper, eller familiefotos, i siger bare til, og vi kommer gerne.

gruppefoto_kolding