Gravid fotograf Kolding

Gravid fotografering i Trekantsområdet

Kvalitetsbevidst gravid fotograf Kolding til smukke minderige mavebilleder af din smukke struttende mave. Jeg er kvindelig fotograf og selv mor til 3 børn. Jeg har selv stået foran kameraet og ved hvor vigtig både lys og posering er, når det kommer til at få lavet gravid billeder med glød og udstråling.

Fotografering af gravide

Mavebilleder

Når du har besluttet dig for at få taget mavebilleder er det en god ide du kontakter den gravid fotograf i Kolding du ønsker at benytte. Der er mange muligheder for at lave spændende gravid fotos og mavebilleder både i naturen og i vores fotostudie i Kolding. Det er klart at vi i Danmark vejrmæssigt vil anbefale foråret og sommeren til at få lavet dine mavebilleder. Når du ankommer til selve fotoshootet, bør du have forskellige kjoler og undertøj med til billederne. Tænk på ikke at sove med undertøj dagen før for at undgå mærker i huden fra stramt siddende undertøj.

Flotte billeder

Gravid fotografering hvornår?

Hvor lang tid tagere en gravid fotografering? Selve fotooptagelserne tager ca. 60min og vi anbefaler at din gravid fotografering bliver skudt mellem uge 30-35 da maven oftest har den perfekte form. Hvor den hverken er for lille eller for stor. Det er selvfølgelig forskelligt hvordan maven vokser fra kvinde til kvinde. Vi skyder gravid billedere både i naturen eller i vores fotostudie i Kolding. For at sikre hver gravid får den bedste service booker vi kun begrænsede antal portrætfotograferinger ind. Det er en god ide at du booker gravid fotograferinger 6-8 uger i forvejen.

Fotograf Lone Brand

AL Passagen 18H 2 sal

Tlf: +45 42679011

Kontakt

15 + 7 =

indhold