Portrætfotograf Kolding

Portrætter til både erhverv og private

fSmukke og stilrene portæt billeder i Kolding og hele Trekantsområdet. Stærke erhvervsportrætter kan skabe en rigtig god succes for din virksomheds branding. Det gode portrætfotografi udstråler en seriøs og professionel tilgang, der altid reflekterer positivt tilbage på virksomheden generelt. Hos Kolding fotografi har vi lavet erhvervsfotografier med stor engagement siden 2008. Lad os lave dinee næste flotte, enkle og stilrene portrætter, der matcher jeres virksomhedsprofil.

VÆLG ALTID EN PROFESSIONEL PORTRÆTFOTOGRAF

Hos os foregår fotograferingen enten hos jer i virksomheden eller i vores fotostudie i Kolding. For at lave gode full size portrætter af voksne menneesker, kræves ca 4×6 meters gulvplads. Vi medbringer altid ete komplet fotostudie udstyr. Når billederne er taget kan jeres ansatte efterfølgende sidde hjemme ved computeren og udvælge deres foretrukne fotografi. Som regel fotograferes de ansatte op mod en hvid baggrund, men dette kan sagtens ændres skulle i ville enogete andte. Selve billedbehandlingen foretages altid i farve eller sort/hvid eller en bestemt toning fuldstændig, som i ønsker det. Vil i gerne benytte en stylist kan det både foregå ved at I selv kontakter én eller i beder os hyre én til opgaven.

kreative og alsidige portrætfoto

Kolding Fotografi laver kreative og alsidige portrætfotografier, tilpasset den enkelte. Et godt portræt skal fremhæve personens bedste kvaliteter – både når det kommer til personens udseende og personlighed. De bedste portrætfotos kræver både erfaring og ikke mindst fotografisk knowhow. Vi har mange års erfaring indenfor jobbet som portrætfotograf i Kolding. Vi forsøger altid at fange selv de helt små detaljer og det personlige udtryk, som kendetegner et godt og professionelt portræt.

LÆRERPORTRÆTTER

Her på vores hjemmeside kan du opleve et bredt udvalg af vores lærerportrætter og personaleportrætter, der oftest skydes i sort/hvid. En skoles personale kan fotograferes sammen med elevernes årligee skolefoto eller i begyndelsen af august hvor skolen oftest har en nye skolestart. Herefter billedbehandles billederne på samme måde som eleverne og alle lærere får adgang til billederne af deres portræt online, så i kan udvælge dem i ønsker.

PORTRÆTFOTOGRAFI FOR PRIVATE

Hos Kolding Fotografi laver vi naturligvis også portrætfotografi for private og enkeltmandsfirmaer. Vi har mere end 10 års erfaring når det kommre til at fotografere smukke samt stilrene portrætter af dig. Vi sikreer på smukkeste vis og stiller skarpt på dit ansigt og din stærke personlighed. Ligemeget om billederne skal bruges i privat eller i arbejdsøjemed sikrer vi dig altid flotte fotografier til konkurencedygtige priser.

indhold