Vi er en reklamefotografisk virksomhed, der tilbyder produktion af reklamefilm og præsentationsvideoer i høj kvalitet, til meget attraktive priser. En flot og professionel video er en levende og gribende måde at kommunikere med sit publikum på. De fleste mennesker foretrækker at se noget, frem for at læse det. Vi sikrer at dit budskab får den opmærksomhed det fortjener!

Her er en video vi har lavet for en kosmetolog i Århus:

Optagelser i FULL HD

Topkvalitet videooptagelse i FullHD eller UltraHD, fra vands til lands og i luften. Billederne er altid knivskarpe og lyden krystalklar. Vi har en høj teknisk viden og et æstetisk øje. Vi presser omkostningerne ned ved at benytte sit eget indkøbte udstyr, og derved spare dig dyre udlejnings priser.

portrætfotografen på arbejde

colorgrading og klipning

Vi har erfaring med klipning af en lang række forskellige projekter; præsentationsvideor, musikvideoer, kortfilm, eventfilm og reklamefilm. Vi sørger for at formidle det rette budskab, på en spændende og effektiv facon. Vi har også gode colorgrading faciliteter, og vi colorgrader selv alle vores egne projekter. Vi tilbyder også colorgrading og klipning af eksterne projekter.

Brug for video fra jeres bryllupsdag?

Alle projekter er forskellige, og vores priser varierer alt efter projektets størrelse. Hos os finder vi løsningen mellem budget og ambitioner. Vi leverer et kvalitetsprodukt der passer til dine ønsker og behov. Kontakt os med din idé, og få et uforpligtende tilbud.

Læs mere:

indhold