Find inspiration til portrætter herpå siden

Fotograf til CV – Vi har gennem årene specialiseret os i tage professionelle portrætbilleder i Kolding. For os er et billede ikke bare et billede – for os handler det om at få indrammet personligheden i den enkelte person i portrætbilledet. Vi oplever, at flere i dag vælger at gå med et utraditionelt portrætbillede, som ikke er opstillet på en normal hvid baggrund, som man typisk kender. Det er med til at give portrætbilledet et personligt og professionelt touch med en opsigtsvækkende effekt.

Er du i tvivl om, hvordan dit portrætbillede skal ende ud?

Er du i tvivl om, hvordan dit portrætbillede skal ende ud i at blive, kan du med fordel tage en uforpligtende snak med vores professionelle fotograf i Kolding. Vi tilbyder dig professionel og ærlig rådgivning i forhold til dine muligheder. Vi hjælper dig ligeledes gerne med at hente inspiration gennem vores referencer og erfaring. Her kan vi vise dig vores tidligere arbejde og måden vi har arbejdet på at indramme et portrætbillede med personligheden for den enkelte person for hvert billede. Det kan være, at du kan se dig selv i en af disse muligheder, eller at vi sammen kan finde et helt unikt præg, du kan sætte på dit portrætbillede når du sender det ud i cyberspace eller i en ansøgning et sted i Kolding.

Et portrætfoto kan udtrykke mange ting

Vi har både et fotostudie i Kolding, hvor vi kan tage dit billede og et mobilt studie, som gør at vi kan bevæge os frit rundt i hele landet. Det giver som udgangspunkt alle muligheder for at danne de bedste rammer for dit perfekte billede til dit CV.

Hvad vil du udtrykke med dit portræt?

Der er som regel ikke en bestemt måde eller særlige regler for, hvad et portrætbillede skal opfylde på et CV. Det vigtigste er, at det skal være målrettet din kommende arbejdsgiver hvor du søger i Kolding, så det både passer ind i det miljø, du skal arbejde i, og med udstråling af den rolle eller profil du mener, du er egnet til at udfylde for virksomheden. 

indhold