Newborn baby og baby fotograf i Kolding

Baby og newborn fotografering i Kolding

Har du lige født og vil du gerne forevige dit barns første uger? Babyfotografering handler om timing. Hvis du har besluttet dig for du gerne vil have nogle fotos af din baby de første uger, er det vigtigt du kontakter os inden du skal føde. Vi skal have aftalt en dato ikke længe efter din fødsel, hvis du vil have de helt små newborn fotos. Trækker du den længere er det heller ikke noget issue. Som du kan se i vores galleri, fotograferer vi også babyer af alle størrelser. Når det kommer til babyfotografering, så kan det gøres på mange måder. De fleste børn føler sig mest trykke i hjemmet, så de fleste af vores newborn og babyfotos, tages faktisk hjemme hos folk selv i og omkring Kolding. Vi medbringer det lys og baggrunde der er nødvendige og i sørger for babyen ser fin ud og har nogle ting med sig på billedet, der betyder noget for jer og babyen.

 

Baby fotografen

At være babyfotograf i Kolding kræver erfaring. Erfaring med de små, og at vide lige præcis, hvornår der skal trykkes på knappen, da der hele tiden opstår små spontane øjeblikke, hvor babyen hygger sig og smiler og laver sjove sjove ansigter, og føler sig hjemme. Der skal man som fotograf stå og fange de dejlige naturlige øjeblikke, hvor barnet har det godt. Det gør vi, og vi har mange års erfaring med baby-fotografering. Så vi kommer gerne ud til Jer, og laver nogle spændende babyfoto shoots, så vi fanger jeres barns første måneder. Babyfotografen i Kolding kører i hele Kolding og omegn, og derfor kan I få lavet billederne, når det passer Jer – fx om lørdagen eller søndagen.

Babyer er spontane og sjove væsner

Babyer er små søde og sjove samt spontane væsner, der gør hvad de vil, når de vil. Og fanger du babyen på en god dag, får du som babyfotograf, nogle helt fantastiske minder.