Newborn fotograf

Nyfødtfotografering i Kolding

Newborn fotograf Kolding til skønne naturlige billeder af jeres nyfødte baby. Vi laver hvert år rigtig mange newborn fotograferinger i hele Trekantsområdet og der findes mange søde og sjove måder at forevige den lille ny på. Vi har i vores fotostudie mange forskellige remider vi kan bruge under selve fotoshootet. Kontakt os og hør mere om newborn fotografering hos Kolding fotografi.

Newborn fotografering trekantsområdet

Newborn foto

Jeres lille ny øjesten, den lille engel er og vil altid være jeres nyfødte baby. Vi kan komme med rigtig mange grunde til i bør at få lavte nogle søde baby billeder af den kærlighed. Når i har besluttet jer for at i vil have fotograferet jeres nyfødte baby fotos så bør babyen være under 2 uger gammel. Vi har hermed et lille menneske og det betyder også at der hviler en hel masse ansvar hos jeres baby fotograf. Selvom i som forældre før har prøvet at få lavet billeder af børn, vil i opleve at det ikke er nemt at fotografere en nyfødt baby.

Flotte billeder

Nyfødt fotografi

Professionel nyfødt fotografering i hele Trekantsområdet. Som uddannet fotograf har jeg ofte mange forskellige opgaver indenfor fotografiet. Vi arbejder med portrætfoto, bryllupsfoto, børnefoto, gravid foto, konfirmationer og meget mere. Skal du have lavet et fantastisk minde om barnets første dage, så er newborn billeder perfekte til dig. Kontakt os og hør mere om hvordan det fungerer med newborn fotografiet hos Kolding fotografi.

Fotograf Lone Brand

Tlf: +45 42679011

Kontakt

2 + 15 =

indhold