En visuel identitet er uhyre vigtig idag

Er i synlige nok på nettet og de sociale medier? SYNLIGHED er lig med flere kunder. Læs mere om synlighed igennem flotte billeder her.

En visuel identitet

Vi lever i en visuel tid. Der er aldrig tidligere i historien blevet taget så mange billeder, som der bliver nu. Vi knipser mere eller mindre alle sammen et hav af billeder. Alle disse mange private og professionelle billeder er blevet en stor del af vores liv. De er på sin vis også blevet en del af vores visuelle identitet. Det er de, fordi vi krydrer og supplerer vores historier med billeder.

En visuel identitet er uhyre vigtig idag

Private og erhvervsmæssige billeder

Det kan være billeder på de sociale medier, og det kan være professionelle og erhvervsmæssige billeder. Virksomheder forventes at have en hjemmeside eller en webshop, og sådan en er spækket med billeder. De billeder er med til at skabe vores visuelle identitet. Den behøver ikke at være identisk med din ægte identitet. 

Billederne er så at sige et ydre billede på den identitet, som du gerne vil vise udadtil. I hvert fald når det gælder dine personlige konti på de sociale medier. 

Når det kommer til dine erhvervsmæssige billeder, så er de i højere grad nødt til at hænge tæt sammen med virkeligheden. Dine kunder eller klienter er nødt til at kunne regne med, at det, de ser, er det, de får.

Derfor giver det rigtig god mening at lade en professionel fotograf tage dine online billeder.

Dit firmas visuelle identitet

Den digitale del af din virksomhed skal gerne signalere seriøsitet og troværdighed. Den skal udstråle professionalisme og kompetence. Det kan de sublime billeder være med til at understrege. Lad derfor gerne den lokale fotograf være med til at skabe dit firmas visuelle identitet. 

Det gælder både i forhold til de digitale billeder og i forhold til de billeder, der skal præge dit logo, dine tryksager, dine flyers og dine øvrige offline pr-produkter. Kontakt din lokale fotograf for et uforpligtende samlet tilbud.

Kan de lide jeres online indentitet, eller mangler den noget?

Men er i som virksomhed klar over jeres visuelle udtryk er?

Hvordan er jeres kunders syn på jeres virksomhed?

Brugen af visuelle virkemidler virker

Se mere om erhvervsfotografering i Kolding her.

indhold