Profilbilleder til Facebook, CV, Ansøgning, hjemmeside etc

Profilbilleder Kolding – Hvilke billeder er bedst på en datingprofil? Hvilke billeder er bedst til en ansøgning?

De fleste voksne har brug for et profilbillede. Sådan et billede kan for eksempel bruges til de sociale medier. Billederne kan bruges både privat og professionelt. Uanset hvor og hvordan dit profilbillede skal bruges, så vil mange gerne have et billede, som tager sig bedst muligt ud. 

Selv om du måske har nogle egnede billeder selv, så bliver de altså markant bedre, når de bliver taget af en professionel fotograf. 

Vi laver også medarbejderportrætter

Læs guiden: Det perfekte profilbillede

En gruppe forskere fra universitetet i Pennsylvania mener nu, at der er en sammenhæng mellem dit profilbillede på de sociale medier og din personlighedstype.

Få taget et professionelt profilbillede

Et profilbillede skal vise, hvem du er og stemme overens med informationen i din beskrivelse.

Billederne kan tages i fotografens studio, i et privat hjem, på en arbejdsplads eller ude i det fri. Her er det godt at tænke på, hvad billedet gerne skal signalere. Er det udelukkende til privat brug, så kan det udstråle din personlighed, noget afslappethed og sympati. Skal billedet bruges i en arbejdsmæssig sammenhæng, så bør det signalere noget seriøsitet, noget troværdighed og sympati.

Alt det vil en professionel fotograf kunne få frem i et profilbillede. Også selv om et profilbillede ofte vises i et ret lille format, så er det vigtigt, at det udstråler det, som du gerne vil have det til. 

Få et profilbillede der fænger

Drop det fake smil. Det er i sidste ende kun din egen mor, der synes, du er sød med det frosne smil. Tænk i stedet på noget sjovt, og få et ægte profilbillede med masser af personlighed og glød.

Hvor kan et profilbillede bruges?

Hvis der er tale om et privat foto, så kan det typisk bruges i forbindelse med et pas eller et kørekort. Det kan også bruges i forbindelse med din konto på diverse sociale medier. Desuden er det også godt at bruge på for eksempel en datingside eller lignende.

I forhold til det professionelle profilbillede så kan det også bruges på de sociale medier, hvor det er dit firma, der har kontoen. Du kan også bruge billedet i forbindelse med en jobansøgning eller lignende. Det siger meget at se et billede af ansøgeren. 

For din egen skyld, så vil du nok gerne sende et professionelt billede afsted, når du skal bruge det i forbindelse med noget erhvervsmæssigt. Kontakt din lokale fotograf, og hør nærmere om profilbilleder. (Profilbilleder Kolding)

Profilbillede fotograf

Hvad skal du bruge din profilbillede fotograf til? Portrætfoto til dit CV eller Facebook?  Så kontakt os.

Læs også:

indhold