Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvor man bliver gift henne. For mange har det en stor betydning, at vielsen foregår et sted, som de på en eller anden måde har en tilknytning til. Det kan være, at en af parterne eller de begge stammer fra den pågældende egn, eller der kan være, at netop de omgivelser sier dem noget helt særligt. Måske var det der, de mødte hinanden første gang, eller der kan være knyttet en særlig begivenhed til et sted. 

Uanset hvilke bevæggrunde man måtte have for at vælge et helt specielt sted at blive viet, så betyder dette sted noget for oplevelsen af den store dag.

Læs mere om bryllupsfotografering i Trekantsområdet

Smukke steder at tage bryllupsbilleder

Hvad er særligt ved Kolding?

Der er meget godt at sige om denne dejlige sydjyske by, som er landets 7. største. Den opstod engang helt tilbage i 1100-tallet, og var allerede meget tidligt et trafikknudepunkt for handel og transport. Kolding er placeret i det, der kaldes for trekantområdet, som tegnes af Fredericia, Vejle og Kolding. Det er nemt at komme til Kolding, uanset om du kører i bil eller i tog.

Da der er tale om en meget gammel by, så vil du kunne mærke historien rundt omkring. Især hvis du besøger Koldinghus, hvis historie er lang og interessant. Kunst, kultur og natur er også vigtige dele af det, der kendetegner den jyske by, som ligger i bunden af Kolding Fjord. 

bryllupsfotograf kolding

Smukke steder at tage bryllupsbilleder

Hvis I får taget nogle minderige bryllupsbilleder, så er der spektakulære motiver nok at vælge imellem. Det kan være ved Koldinghus eller et andet smukt og historisk sted. Det kan også foregå ude i det fri i et af de mange naturområder, som Kolding og omegn er så rig på.

Det kunne for eksempel være ved et af disse særlige steder:

  • Marielundsskoven
  • Slotssøen
  • Kolding Ådal
  • Ved en lille sø eller mose
bryllupsbilleder Kolding

Sørg gerne for at få taget nogle dejlige bryllupsbilleder, som I kan genopleve hele denne særlige dag med. Det fortjener sådan en god, lang og mindeværdig dag. Om I så en stor eller en mindre fotopakke, så betyder det meget at have nogle billeder fra de forskellige begivenheder, der finder sted på denne dag. 

I forvejen kan I aftale med fotografen, hvor billederne skal tages, og hvor mange der skal tages. Desuden vil han eller hun sandsynligvis kunne vise jer nogle fine spots, der er velegnet til fotografering af et brudepar. Det er godt at kende sådan nogle gyldne steder.

Læs også:

indhold