Gynmastik, Sport, fly, Motorcross,

Surf, ja der er næsten ingen grænser for hvor vildt det kan blive, jeg tager gerne med op i luftballon, sportsfly,  mm. så vi får de vigtige øjeblikke i kassen.

Bryllupsfotografering i Kolding

Bryllupsfotografering i kirken og naturen på bryllupsdagen, er en uforglemmelig oplevelse og alle jeres ønsker opfyldes og foreviges med fantastiske billeder. Som bryllupsfotograf fotograferer vi on location i hele danmark. 

Koncertbilleder

Vi har mange års erfaring med at tage billeder af både små og store koncerter i hele landet.

Grundlæggende har vi en bred miljøorienteret tilgang til livet, vores virksomhed og vore kunder. Hvis vi i det daglige tilstræber at implementere den grønne tankegang, vil hele vores virke automatisk være mest muligt bæredygtigt og mindst muligt miljøbelastende.

I vores løsning af opgaver tillader vi os ofte en helhedsbetragtning med udgangspunkt i den enkelte kundes behov og ønsker. Så omkostningerne til at bevæge sig fra A til B bliver mindst mulige og dermed mest ressourcebesparende.

Vi har hjulpet vores kunder med kommunikation og strategisk sparring omkring miljømærkning, svanemærkning, blomster-mærkning, bæredygtighed og økologi.

indhold