Dating i Kolding – Her skal I tage jeres billeder under jeres date i Kolding

Hvorfor ikke udnytte at daten, som man har brugt så lang tid på at finde endelig, har vist sig? Begyndelsen på de fleste forhold starter ud stormfuldt ud, når man er nyforelsket. Man har lyst til at tilbringe så meget tid som muligt sammen med sin date, fordi det hele bare er nyt og spændende.

Og hvorfor ikke forevige denne dejlige tid, der kan være starten på et langt og lykkeligt liv sammen, på billeder? Tag enten selv billeder eller lad en professionel fotograf gøre det for jer, og I kan kigge tilbage på denne smukke og betydningsfulde tid sammen, når i om mange år sidder og tænker tilbage på jeres ungdom.

Find fotograf i Kolding

Udnyt de smukke omgivelser

Bor I i Kolding eller i nærheden, så ved I også at byen er fyldt af den smukkeste natur og arkitektur. Der findes smukke bygninger og flotte landskaber, hvor man kunne få taget de smukkeste billeder. Og netop den smukke natur eller de flotte omgivelser, bør man udnytte, når man skal tage billeder. 

Hos os ved Datingpilot ved vi, at billeder kan have en afgørende betydning for, hvordan man klarer sig især ved online dating. Umiddelbart er I forbi det stadie, da I har fundet hinanden, men derfor er billedernes kvalitet stadig altafgørende for udtrykket. 

Portrætbilleder med fotograf | Overlad til en ekspert‎

Sådan får I de smukkeste billeder på jeres date i Kolding

Det er faktisk ikke så svært at få taget virkelig gode billeder, hvis der bare er nogle få ting, som man husker på. Man skal naturligvis have fat i et nogenlunde ordentligt kamera eller telefon, men det har de fleste allerede. Der er næsten ikke noget værre end et billede, der er helt grumset, fordi det er taget uskarpt på grund af et dårligt kamera. 

Dernæst skal I vælge nogle gode omgivelser. Hvis I begge kan lide naturen, så er det oplagt at bruge den som baggrund. Er I mere fascineret af flot arkitektur, så bør I finde det som baggrund. Men det er ikke alt. Det er også en god idé at stå på en naturlig måde. Prøv jer frem og se hvad der fungerer for jer. Her er desuden en lille to-do:

 1. Find et godt kamera
  1. Brug eventuelt et stativ eller en fotograf, så I kan tage andre billeder end kun selfies
 2. Vælg en smuk baggrund
  1. Natur kan give billedet noget dynamisk og flotte linjer fra f.eks. arkitektur kan give billedet noget struktur. Farver kan gøre billedet mere sjovt, hvor et sort/hvid kan gøre det mere melankolsk 
 3. Find flotte og naturlige poseringer
  1. Det kan være svært og lidt grænseoverskridende for nogen at få taget billeder. Gør det derfor til en leg og smil og grin. Det giver naturlige og dejlige billeder
 4. Match farverne og stilen på jeres tøj
  1. Det er ikke fordi, at I skal have et matchende sæt tøj på, men hold gerne stilen ens og lad farverne på tøjet komplimentere hinanden. 
Portrætbilleder med fotograf | Overlad til en ekspert‎

Harteværket – en lille grøn oase i Kolding

Billeder hvor I er på date må gerne emme af romantik. Harteværket er en lille grøn perle i Kolding. Her er små stier, smuk natur og det er muligt at ro i kano. Og hvorfor ikke udnytte det, når man skal have taget billeder. Det kan enten være, at I sidder i kanoen og det smukke vand er i baggrunden.

Eller det kan være at I sidder på broen og kigger dybt i hinandens øjne eller kigger frem af, og det så tages fra ryggen. Mulighederne er mange og det er bare at udnytte det og prøve sig frem. Der er også en smuk skov ved Harteværket. Og hvis vejret tillader det, så brug skoven og eventuelt skovbunden som baggrund.

Læs artiklen: Gode lokationer til dating billeder

Koldinghus – den sidste kongeborg i Jylland

Historiske bygninger gør sig altid rigtig godt på billeder, uanset om de har hovedrollen eller om de blot er et element, som man kan se i baggrunden. Det gør sig også gældende på billeder, som bruges, hvis man leder efter en date, er vores erfaringer fra Datingpilot.

Derfor vil en smuk borg som Koldinghus være en smuk del af ethvert billede. Derfor kan det blive et rigtig smukt billede, hvis I som par står foran den flotte Kongeborg. Idet Koldinghus ligger lidt på en bakketop, så er det også muligt at tage billeder, hvor der er noget højde på, hvilket giver en rigtig flot udtryk.

Forevig de dejlige øjeblikke

Uanset om I vælger at benytte jer af en professionel fotograf eller om I selv vil tage billederne, så er der bare noget helt særligt over at skabe dejlige minder sammen og via billeder kunne genkalde dem mange år efter. Billeder siger man som bekendt, siger mere end 1000 ord og derfor kan det være en rigtig god investering. 

Læs mere her:

indhold