Madfotograf

Madfotograf til madfotografering i Kolding

Står i foran og skulle bruge en Madfotograf til madfotografering i Kolding? Vi har lavet mange spændende opgaver indenfor fotografering af restauranter, køkkener, kokke og madlavning. 

Madfotograf koldingmadfotografering kolding madfotos kolding kursus i madfotografering madfotografi kolding mad foto offenburg madfoto.eu Madfotografering kolding madfotos mariage adsbøl ingemann pæne billeder flotte billeder til baggrund  professionel fotografmadbilleder madsteder photograf billeder af mad gammel munkegade møller kaffe og køkken menu mad billeder lær at fotografere med spejlrefleks billeder på kager lyse baggrunde lær at tage gode billeder

Vi har fotograferet mad til mange forskellige typer opgaver

Vi har fotograferet til kogebøger, brochure, madanmeldere, freelance avis og magasinopgaver og været med til Michelin udnævnelser hvor vi har fotograferet både overrækkelsen og maden der blev lavet og serveret. Jobbet som madfotograf er både alsidigt og spændende. Vi nyder hver eneste gang vi får en ny opgave indenfor madfotografering. Der er altid en super godt stemning i et køkken, masser af fart og flotte madanretninger man kan fotografere på en flot måde.

verdens dyreste mad billeder mad hvordan tager man gode billeder

Kompetent og erfaren Madfotograf

Hos Kolding fotografi møder i altid en kompetent og erfaren madfotograf med mange gode ideer og masser erfaring. Madbilleder skal være så lækre at man næsten kan dufte dem når man ser billederne bagefter de er fotograferet. 50% af maden er oplevelsen og synet af det samt duften. Resten er smagen og selvfølgelig mætheden. Vi tager altid en god dialog med vores kunder om madfotograferingen inden vi går igang. Vil i blot have billeder af maden klarer vi den. Vi i også gerne have billeder af kokkene der tilbereder maden klarer vi selvfølgelig også den. I bør overveje at sætte mindst 3-4 timer af til selve fotograferingen. Så det er nok klogt ikke at vælge den travleste dag i restauranten eller køkkenet.

Vi laver også erhvervsfotografering

Hvilket fotoudstyr bruges til madfotos?

Vi får ofte spørgsmål hvilket udstyr vi benytter til madfotografering. Hvilket kamera, hvilke objektiver, samt redigering og foodstyling. Vi bruger lidt af hvert når det kommer til madfotografering. Vi benytter som regel dagslyset til at lave det lækre bløde billeder af maden. Andre gange sætter vi flashlys op. Objektiver er altid fastblænde objektiver, såsom 85mm og 50mm samt 35mm. Kameraet vi benytter pt er Canon Eos Mk4. De faste objektiver er faktisk grunden til at billederne står så klare i farverne og maden fremstår indbydende. Men det skyldes naturligvis også kokkenes evner til at anrette maden på den smukkeste måde. Skriv til os og hør mere om madfotografering i Kolding.

Se flere kreative madbilleder her.