Fotograf tilbud – vi finder den rigtige løsning til dig

Er du typen der ikke bare kaster dig efter den første og bedste løsning? Er du typen der gerne lige vil have et tilbud inden du siger ja? Det er ikke noget problem for din fotograf i Kolding, for vi giver meget gerne et tilbud inden du vælger din fotograf.

Skal i bruge billeder til jeres markedsføring?

 

Sig mig hvad mit tilbud skal indeholde – og du får svar

Nu kan man jo bruge en fotograf til mange ting, og derfor er det vigtigt at du fortæller mig hvad du skal bruge en fotograf til, og hvilke dage, tidspunkter og sted du skal bruge en fotograf. Jo bedre du kan beskrive hvad du mangler, jo bedre kan jeg give dig et godt tilbud på opgaven.

Du er altid velkommen til at skrive efter et tilbud

Skal du have svar hurtigt, så anbefaler jeg at du ringer til mig for at få et tilbud hurtigt. Jeg er fotograf, så jeg kan hurtigt sætte mig ind i de oplysninger du giver, og ud fra det kan jeg ofte over telefonen give dig et tilbud som så også vil modtage på mail så du er helt sikker på at det tilbud jeg har givet også holder. Vil du heller skrive til mig, så er du naturligvis også meget velkommen til at gøre det, og normalt vil du inden for et døgn modtage et tilbud fra mig. Husk at jo flere informationer jeg får om opgaven, jo bedre et tilbud kan jeg give dig.

Jeg glæder mig til at løse din opgave

Jeg har mange års erfaring som fotograf, så jeg har noget at byde på – og det vil jeg gerne vise dig ved at give et tilbud på en fotograf der kan gøre en stor forskel. Det eneste det kræver er at jeg får muligheden for at give dette tilbud. Har du fået det, så er du sikker på at få en god og professionel fotograf.

Og har du spørgsmål til mig som fotograf, så må du også gerne ringe og stille dem, og ud fra mine svar kan du så beslutte om jeg skal afgive et tilbud på opgaven – eller skriv til mig for at finde ud af hvad jeg kan, og er mine svar gode, så kan jeg give dig et godt tilbud.

Husk: selv om jeg er fotograf i Kolding, så kan jeg sagtens løse opgaver andre steder i Danmark, så selv om du ikke bor i Kolding, så kan jeg sagtens være din fotograf.