Om

Kolding Fotografen

Mit navn er René, jeg driver Kolding fotografi – www.fotografkolding.net her. Jeg har fotograferet i over 10 år og har lavet mange forskellige typer af opgaver, jeg er lige flyttet fra Aarhus til Kolding for at komme tættere på familie og venner, så jeg håber da i har lyst til at tage imod mig i min nye by :-).

Du kan klikke her og se nogle af de kunder jeg har lavet billeder for.

fotografen

Lidt historie…..

Jeg startede som fotograf i 2002 på hobbyplan og deltog i mange forskellige fotokonkurrencer. Jeg var så utrolig heldig at vinde VM i foto i 2005 0g 2007 ved verdens største fotokonkurrence. Det kan du læse mere om i artiklerne herunder:

fotograf Rene Asmussenfotograf asmussen1 fotograf Asmussenrene

rene asmussen1 rene asmussen2 rene asmussen3 rene asmussen4 rene asmussen5 rene asmussen6

asmussen1 asmussen2 asmussen3 asmussen4r1r2r3

bryllup1 bryllup2 bryllup3 pigefoto

Jeg er erfaren, som fotograf, og har fotograferet indenfor :

Hvor kører jeg som fotograf?

Jeg kører som fotograf i og omkring Kolding og det meste af Jylland med fedt mobilt studio, tager også gerne en tur, som bryllupsfotograf i hele Danmark. Min fotografiske filosofi er altid den, at fotografering skal være sjovt og hyggeligt. Jeg nyder at fotografere mennesker i alle “afskygninger”. Jeg kommer hjem til jer, og vi fotograferer hvor det passer jer, eller via mine studio baggrunde. Og jeg nyder jobbet, som fotograf.

Det er ikke nok bare at fotografere, kvaliteten skal følge med

Jeg vil altid levere mine billeder i højeste tekniske kvalitet. Så er du på jagt efter en nytænkende fotograf i Kolding eller omegn, så kontakt mig og lad os høre hvilke fotos du tænker dig.

Kontakt os her:

Dit fulde navn (skal udfyldes)

Din adresse (skal udfyldes)

Postnr. og by (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Skriv tegnene i feltet herunder:
captcha

Din besked (skal udfyldes)